AM KASZK – Dr. Szepesi László Mezőgazdasági, Erdészeti Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

Kapcsolat:
Cím: 2081 Piliscsaba, József Attila u. 2.
Telefon: 06-26-375-012
E-mail: info(kukac)szepesiszki.hu

AM KASZK – Dr. Szepesi László Mezőgazdasági, Erdészeti Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma honlapja itt érhető el.

Szepesi

Iskolánk 60 éves múlttal rendelkezik, s jelenleg 325 diákunk tanul 16 osztályban.
A képzést szakiskolai, szakközépiskolai és technikus szinten végezzük, mezőgazdaság, közlekedés, informatika, vendéglátás- és idegenforgalom szakmacsoportokban.
E tanévtől a mezőgazdasági gépészképzés mellett szakközépiskolai szinten elindítjuk az erdészet és vadgazdálkodási, a kertészeti képzést, ill. a szakiskolai szinten az erdészeti, kertészeti képzést.
A gépüzemeltetési gyakorlatokat az iskola tankertjében, az iskola erő és munkagépeivel oldjuk meg.

P1020431

A gyakorlati oktatást segíti többek közt az erőgépműhely, a munkagépműhely, az erdészeti gépésztanműhely, a javító-karbantartóműhely, a hegesztőbázis, a fémipari alapozó gyakorlatok műhelye, a gépi forgácsoló műhely és a kovácsoló műhely.
Távol lakó tanulóink részére kollégiumot biztosítunk. Kollégiumunk 80 férőhelyes, az egyik iskolaépület tetőterében található. 2, 4, 8 személy részére kialakított, fürdőszobás szobákkal rendelkezik, ahol a tanulók szabadidejének hasznos eltöltése érdekében rendelkezésre áll biliárdasztal, konditerem, és szabadtéri sportpálya.
Budapest közelsége számtalan kulturális és egyéb szabadidős programot, lehetőséget biztosít.
Köszönjük érdeklődésüket, s reméljük, hogy a jövőben partnerek lehetünk!

Kép24