III. “Földtől az asztalig” projektverseny

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  által meghirdetett pályázati kiírásra benyújtott  “III. Földtől az asztalig agrár- és élelmiszertudományi projektverseny” című pályázatunk hivatalos döntés alapján elnyerte a támogatást.

fejléc

Programunk olyan országos, szakterületi verseny, amelynek módszertana más szakmai versenyektől eltérően a projektmódszert részesíti előnyben, így azon tehetséges fiatalok kerülhetnek általa előtérbe, akik kooperatív és kreatív módszerkompetenciái kiemelkedő szintűek. A program célja az agrár- és élelmiszertudományi szakképzés területén a digitálisan támogatott projektmódszerű tanulási folyamat népszerűsítése, a tanulók komplex, gyakorlatorientált problémamegoldó tevékenységekre való motiválása.

FRISS

Pintérné Fetzer Mónika versenyről szóló szakmai beszámolóját ide kattintva olvashatja.

Singer Péter szakértői értékelését ide kattintva érheti el.

A projektmunkák a következő módon tekinthetők meg:

Kérjük belépés előtt gmail fiókjából jelentkezzen ki, a felület egy önálló gmail fiók, melynek google drive részében kerültek feltöltésre a projektmunkák, így a saját fiókból való kijelentkezés nélkül a fájlok nem elérhetőek.

Belépés:
www.gmail.com
felhasználónév: projektverseny2016
jelszó: vacimezo

Fotógaléria

ARCHÍV

Tájékoztatás a III. “Földtől az asztalig” projektverseny döntős csapatairól

A szakmai zsűri értékelése alapján kialakult az országos döntő 8 csapatos mezőnye. A döntőbe jutott csapatok listája kattintás után érhető el.

továbbjutók

ARCHÍV

Megjelent a III.”Földtől az asztalig” Agrár- és Élelmiszertudományi Projektverseny felhívása

A FM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium meghirdeti a 2015/2016. tanévben a III.”FÖLDTŐL AZ ASZTALIG” AGRÁR ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI PROJEKTVERSENYT a magyarországi, földművelésügyi miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítést tanuló szakiskolai és ágazati szakközépiskolai képzésben résztvevő tanulók számára.

Projektverseny_2015

A versenykiírás, illetve a versenyszabályzat kattintás után itt érhető el . A jelentkezési lapot innen tölthetik le. 

A versenykiírással, versennyel kapcsolatban további információ kérhető a szervezőktől az alábbi elérhetőségeken:

Pintérné Fetzer Mónika 06703336026 fetzer.monika@kaszk.hu
Tóth Judit Emma 06302039576

logó

faa